Schrijf in voor onze  Padel Toernooien

Wekelijkse padeltoernooien op alle niveaus

Padel Toernooi kalender April 2024

Ontdek de ultieme padel ervaring bij Padel Addiction in Wessem

Ben je op zoek naar padel toernooien in de buurt van Roermond, Limburg? Zoek niet verder! Padel Addiction, gevestigd in Wessem, biedt wekelijkse toernooien voor spelers van alle niveaus – van beginners tot gevorderden. Onze faciliteit is de perfecte plek om je padel skills te verbeteren, nieuwe mensen te ontmoeten en deel te nemen aan de gemeenschap die deze snelgroeiende sport omarmt.

Waarom meedoen aan onze Padel toernooien?

Bij Padel Addiction begrijpen we de behoefte aan competitieve maar toegankelijke sportevenementen, vooral voor inwoners van Wessem, Roermond, en de bredere regio Limburg. Daarom zijn onze toernooien zo ontworpen dat iedereen, ongeacht het niveau, kan genieten van een eerlijke en spannende competitie. Voor slechts € 30 per koppel of € 15 per deelnemer bieden we een onvergetelijke ervaring die zowel je fysieke als tactische padelvaardigheden op de proef stelt.

Toernooiopzet: Uitdaging en Plezier Gegarandeerd

Onze toernooien variëren van ‘move up move down’-systemen tot poulesystemen gebaseerd op tijd of games, waardoor elke week een nieuwe uitdaging ontstaat. Deze diversiteit in toernooiopzet zorgt ervoor dat alle deelnemers, ongeacht hun ervaring, gelijke kansen krijgen om te spelen, te leren, en te winnen. De focus ligt altijd op het bevorderen van een positieve en ondersteunende omgeving, waar de liefde voor padel centraal staat.

Eenvoudig Inschrijven en Deelnemen

Gelegen in Wessem, dicht bij Roermond, Limburg, maakt Padel Addiction het gemakkelijk voor lokale en regionale padel enthousiastelingen om deel te nemen aan onze wekelijkse toernooien. Met een handige inschrijving via WhatsApp en een actuele wedstrijdkalender op onze website, was deelnemen aan een padeltoernooi nog nooit zo eenvoudig. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren, een licht gevorderde speler die zijn skills wil aanscherpen, of een ervaren speler die op zoek is naar serieuze competitie, wij hebben iets voor jou.

Kom Padellen in Wessem (bij Roermond)

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan de padel revolutie in Wessem, nabij Roermond, Limburg. Onze wekelijkse toernooien bij Padel Addiction zijn meer dan alleen wedstrijden; het zijn gelegenheden om deel uit te maken van een groeiende gemeenschap die de liefde voor sport deelt. Schrijf je vandaag nog in, ervaar de dynamiek van padel in een vriendelijke en competitieve setting, en ontdek waarom dit de snelst groeiende racketsport ter wereld is.

Word deel van onze padel familie en beleef de sport zoals nooit tevoren in Wessem. Schrijf je nu in en laat je padel avontuur beginnen!

Dé leukste Padel baan in Limburg

Padel Spelen in Limburg en Roermond bij Padel Addiction

Zoek je naar een fijne locatie om padel te spelen in Limburg of Roermond? Bij Padel Addiction hebben we alles wat je nodig hebt om je padelvaardigheden te ontwikkelen, of je nu een beginner bent of een ervaren speler. Onze faciliteiten in Wessem, ideaal gelegen voor iedereen in de regio Limburg, bieden topkwaliteit padelbanen die je kunt huren om een spelletje te spelen met vrienden, familie of collega's. Of je nu interesse hebt in het huren van een padelbaan, het volgen van padelles of het deelnemen aan een van onze spannende toernooien, Padel Addiction is jouw bestemming voor alles wat met padel te maken heeft.

Topkwaliteit Padelbanen voor Alle Niveaus

Ontdek onze zorgvuldig onderhouden padelbanen, perfect voor zowel plezierige recreatie als competitieve matches. Onze locatie biedt een uitstekende omgeving voor iedereen die op zoek is naar padel in de regio Limburg of Roermond. Of je nu je techniek wilt verbeteren, je strategisch spel wilt aanscherpen, of gewoon een leuke tijd wilt hebben, bij ons vind je de ideale setting.

Deelname aan Toernooien en Padellessen

Daarnaast bieden we bij Padel Addiction regelmatig padel toernooien aan voor spelers van alle niveaus. Van beginners tot gevorderden, iedereen krijgt de kans om deel te nemen en zich te meten met anderen. Deze toernooien zijn een fantastische manier om nieuwe mensen te ontmoeten, je vaardigheden te testen en deel uit te maken van de levendige padelgemeenschap in Limburg.

Wil je je spel naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan onze padellessen, geleid door ervaren instructeurs die je kunnen helpen met alles van de basisbeginselen tot geavanceerde tactieken. Of je nu net begint of al jaren speelt, onze lessen zijn aangepast aan jouw niveau en behoeften.

Word Deel van de Padelgemeenschap in Limburg

Bij Padel Addiction in Wessem, nabij Roermond, streven we ernaar om de padelsport toegankelijk te maken voor iedereen in Limburg. Reserveer vandaag nog je padelbaan, schrijf je in voor lessen of doe mee aan een toernooi om de opwindende wereld van padel te ervaren. Ontdek waarom padel de snelst groeiende racketsport is en word deel van onze groeiende gemeenschap. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Padel Addiction!

Padel Addiction

Impressie

Onze padelclub

Club evenementen

Join the Padel Addiction community