Proefles

Overweeg je om padel te spelen en vraag je je af of het iets voor jou is? Ervaar het zelf met een proefles bij Padel Addiction! Of je nu al sportief bent aangelegd of nog nooit een padelracket in handen hebt gehad, onze proefles biedt de ideale kans om kennis te maken met deze dynamische sport.

Voor nieuwkomers is het een uitgelezen kans om de fundamentele skills onder de knie te krijgen, terwijl ervaren spelers de fijne kneepjes van het spel kunnen aanscherpen en hun prestaties naar een nieuw niveau kunnen brengen. Onze deskundige coaches staan paraat om elke deelnemer te ondersteunen, op elk niveau van ervaring. In de proefles ontdek je de fascinerende combinatie van tennis en squash die padel kenmerkt, en ervaar je zelf hoe aangenaam en benaderbaar de sport werkelijk is.

Informatie

Inclusief trainer, baanhuur en ballen inbegrepen. (Racket te huur op locatie)
Lesduur: 60 minuten

Tarieven

19,50,- per persoon

Meld je aan

DD slash MM slash JJJJ

Onze faciliteiten

Padelgear huren en kopen

Bedrijfsevenementen mogelijk

Geen lidmaatschap nodig

Gratis parkeren voor de deur

Kleedkamers beschikbaar (met douches)

Prive- en groepslessen beschikbaar

8 indoor padelbanen

Lounge met drankjes en snacks

Boek nu een padelbaan!

Padel

Book & Play

Lessen

Evenementen

Wat is padel?

Padel Addiction

Wat is padel?

Padel is een racketsport die elementen van tennis en squash combineert. Het wordt gespeeld op een rechthoekig veld, omringd door glazen en metalen wanden. Het doel is eenvoudig: punten scoren door de bal zo te slaan dat je tegenstander hem niet kan terugspelen. Maar onderschat het niet, de strategieën, technieken en de dynamiek van het spel kunnen behoorlijk complex zijn, waardoor het een uitdagende sport is voor spelers van alle niveaus.
Hoe kan ik een baan reserveren?
Het boeken van een baan bij Padel Addiction is snel en gemakkelijk! Volg gewoon deze stappen:

- Ga naar onze website en klik op 'Baan reserveren'.
- Kies de gewenste datum en tijd uit de beschikbare opties.
- Selecteer een beschikbare baan naar keuze.
- Vul de vereiste persoonlijke informatie in.
- Bevestig je boeking door de betaling te voltooien.

Ik heb geen racket, kan ik deze huren?
Geen racket? Geen probleem! Bij Padel Addiction kun je gemakkelijk een racket huren bij onze receptie. We bieden verschillende soorten rackets aan voor spelers van alle niveaus, dus of je nu een beginner bent of een ervaren speler, we hebben de juiste uitrusting voor je. De huurprijzen en voorwaarden vind je op onze website of je kunt er naar vragen bij onze medewerkers bij de receptie.
Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?
Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Je kunt je reservering wijzigen of annuleren.
Neem minstens 24 uur voor je geplande speeltijd contact met ons op, en we zullen ons best doen om je boeking aan te passen aan je nieuwe voorkeur, afhankelijk van de beschikbaarheid.
Hoe wordt Padel gespeeld?

Padel is een racket- en netspel dat het midden houdt tussen tennis en squash. Het wordt gespeeld op een rechthoekige baan die kleiner is dan een tennisbaan, omringd door glazen wanden en metalen hekwerken waarbinnen de bal mag kaatsen. Hier zijn enkele basisregels:

  • Padel wordt gespeeld in dubbelspel, met twee spelers aan elke kant van het net.
  • De puntentelling is hetzelfde als bij tennis.
  • De bal moet eerst het eigen speelveld van de tegenstander raken voordat deze uit kan gaan of de wanden kan raken.
  • De service moet onderhands gebeuren, waarbij de bal eerst op de eigen speelhelft stuitert voordat deze naar de tegenstander wordt gespeeld.
  • Spelers mogen de wanden gebruiken om de bal terug te spelen, vergelijkbaar met squash.

Voor een volledige set regels en meer informatie over hoe te spelen, bieden wij introductielessen en kunnen nieuwe spelers zich aanmelden voor onze beginnerscursussen. Bezoek onze website of neem contact op voor meer details.

De volledige padel ervaring in Limburg

Klaar om je padelvaardigheden te laten zien en een geweldige tijd te hebben? Huur nu een padelbaan bij ons en daag je vrienden, familie of collega's uit voor een spannend spel padel! Of je nu een doorgewinterde speler bent of voor het eerst een racket oppakt, onze goed onderhouden banen bieden de perfecte omgeving voor plezier en competitie.

Padel Addiction

Impressie

Onze padelclub

Club evenementen

Join the Padel Addiction community