Contact

Wij staan altijd voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Welke uitrusting is nodig om padel te spelen?
Voor padel heb je rackets, ballen en geschikte schoenen nodig. Padelrackets zijn meestal kleiner en hebben gaten in de kern. Speciale padelschoenen bieden grip op de baan en beschermen je enkels.
Moet ik specifieke vaardigheden hebben om padel te spelen?
Padel is toegankelijk voor spelers van verschillende niveaus. Hoewel enige racketsportervaring nuttig kan zijn, kunnen beginners ook snel leren en genieten van het spel.
Wat zijn de basisregels van padel?

Padel wordt gespeeld met dezelfde regels als tennis, zoals punten, games en sets. De bal moet over het net worden geslagen en mag na één stuit de grond of de wand raken voordat deze wordt teruggeslagen.

Stuur een e-mail

Stuur een e-mail

info@padeladdiction.nl

Whatsapp

Whatsapp ons

Antwoord binnen 1 werkdag

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op

Wat is padel?

Dé leukste Padel baan in Limburg

Padel Spelen in Limburg en Roermond bij Padel Addiction

Zoek je naar een fijne locatie om padel te spelen in Limburg of Roermond? Bij Padel Addiction hebben we alles wat je nodig hebt om je padelvaardigheden te ontwikkelen, of je nu een beginner bent of een ervaren speler. Onze faciliteiten in Wessem, ideaal gelegen voor iedereen in de regio Limburg, bieden topkwaliteit padelbanen die je kunt huren om een spelletje te spelen met vrienden, familie of collega's. Of je nu interesse hebt in het huren van een padelbaan, het volgen van padelles of het deelnemen aan een van onze spannende toernooien, Padel Addiction is jouw bestemming voor alles wat met padel te maken heeft.

Topkwaliteit Padelbanen voor Alle Niveaus

Ontdek onze zorgvuldig onderhouden padelbanen, perfect voor zowel plezierige recreatie als competitieve matches. Onze locatie biedt een uitstekende omgeving voor iedereen die op zoek is naar padel in de regio Limburg of Roermond. Of je nu je techniek wilt verbeteren, je strategisch spel wilt aanscherpen, of gewoon een leuke tijd wilt hebben, bij ons vind je de ideale setting.

Deelname aan Toernooien en Padellessen

Daarnaast bieden we bij Padel Addiction regelmatig padel toernooien aan voor spelers van alle niveaus. Van beginners tot gevorderden, iedereen krijgt de kans om deel te nemen en zich te meten met anderen. Deze toernooien zijn een fantastische manier om nieuwe mensen te ontmoeten, je vaardigheden te testen en deel uit te maken van de levendige padelgemeenschap in Limburg.

Wil je je spel naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan onze padellessen, geleid door ervaren instructeurs die je kunnen helpen met alles van de basisbeginselen tot geavanceerde tactieken. Of je nu net begint of al jaren speelt, onze lessen zijn aangepast aan jouw niveau en behoeften.

Word Deel van de Padelgemeenschap in Limburg

Bij Padel Addiction in Wessem, nabij Roermond, streven we ernaar om de padelsport toegankelijk te maken voor iedereen in Limburg. Reserveer vandaag nog je padelbaan, schrijf je in voor lessen of doe mee aan een toernooi om de opwindende wereld van padel te ervaren. Ontdek waarom padel de snelst groeiende racketsport is en word deel van onze groeiende gemeenschap. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Padel Addiction!

Padel Addiction

Zoek je een padel maatje?

Meld je dan nu aan voor onze Whatsappgroepsapp waar je padelspelers van ieder niveau kunt vinden die graag met jou in Wessem willen padellen.

 

Scan de QR code of klik op de afbeelding om je direct aan te melden.

Impressie

Onze padelclub

Club evenementen

Join the Padel Addiction community